SPONSOR JE MIJ?

Ik heb geluk gehad, maar niet alles is meer vanzelfsprekend in mijn dagelijks leven. Omdat er veel mensen belemmerd worden door Sarcoïdose in hun dagelijks leven, is het voor mij helder: ik laat me sponsoren voor het lopen van het Pieterpad en zal de opbrengst doneren aan de Sarcoidosevereniging, zodat ze hun goede werk (o.a. onderzoek en kennis vergroten) kunnen blijven doen. Help je mee? Het is aan jou of je me per etappe/per kilometer of eenmalig sponsort uiteraard. Ik houd je op de hoogte via deze site.

Je kunt doneren via: https://sarcoidose.digicollect.nl/mischa-ehlert 

In augustus 2020 liepen we de eerste twee etappes en inmiddels hebben we al 256 km (ofwel 14 etappes) van het pad bewandeld. Met nog 345 km (ofwel 18 etappes) voor de boeg, (zie ook: etappes), gaan we ooit met zijn drieën de eindstreep in Maastricht behalen! Het duurt gelukkig nog heel lang voordat we daar zijn. En nu we de etappes hebben aangepast op mijn mogelijkheden, duurt het helemaal lekker lang. We hebben nog heel veel fijne, warme, gezellige, mooie Pieterpadweekenden voor de boeg.

 

 

Zondag 26 maart 2022 Holten-Laren

De dag start met een dilemma: eet ik mijn eitje bij het ontbijt of bewaar ik hem voor onderweg? Was het leven maar elke dag zo simpel! We hebben de nacht doorgebracht in een B&B en ondanks dat de klok een uur vooruit is gegaan vannacht, zitten we vol frisse zin aan een uitgebreid ontbijt. Er ligt zoveel lekkers op tafel, wat een rijkdom dit! Het eitje eten we nu maar op, het is per slot van rekening nog een beetje warm, en maken een lunch zodat we voldoende brandstof hebben voor onderweg.

Lees meer »

Zaterdag 25 maart 2022 Hellendoorn-Holten

Ik heb geleerd van mijn moeder dat ik niet met vreemde mannen mee mag gaan. Misschien maar beter dat ik dan niet aan haar opbiecht dat we dat vandaag wel hebben gedaan. Het feit dat ik deze vreemde meneer via Facebook heb leren kennen, zou ook nog in ons nadeel kunnen werken. Maar alle lof voor de beste man, hij heeft ons veilig van Holten naar Hellendoorn gebracht, waar we de etappe van vandaag kunnen starten met koffie en gebak! Een goed begin is het halve werk.

Lees meer »